Apartmani Carmen

Hrvatska je poznata po svojim predivnim otocima i mi ih volimo baš sve :-)
No, najposebniji i najljepši u našim srcima je uvijek otok Vis gdje se nalaze i naši apartmani i gdje toplu dobrodošlicu i smještaj našim gostima iz cijelog svijeta pružamo već više od 25 godina.

Otok Vis je smješten u centru Jadranskog mora, u Splitsko - dalmatinskoj županiji. Najudaljeniji (naseljeni) je od obale u svojoj županiji, a poznat je po prekrasnom čistom moru i očuvanim prirodnim ljepotama - špiljama, plažama, vidikovcima... te po dobroj ribi i lokalnim vinogradarima. Centri otoka su gradovi Vis i Komiža gdje možete naći sve što Vam treba tokom boravka na otoku, a luka grada Visa je povezana s gradom Splitom redovitim trajektnim i katamaranskim linijama. Katamaranske linije Vis spajaju i s gradom Hvarom te bračkom Milnom.

Uz dva navedena grada Vis i Komižu, na otoku se nalaze brojna mala mjesta uz obalu i sela u unutrašnjosti otoka gdje možete uživati u odmoru tokom cijele godine. Jedno od tih manjih mjesta je i Rukavac gdje su smješteni naši apartmani Carmen. Rukavac se nalazi na jugoistočnoj strani otoka te je udaljen 9 km od grada Visa i 16 km od Komiže.

Apartmani Carmen se nalaze oko 30 m od mora i lučice u Rukavcu te se sastoje od ukupno tri apartmana različitih veličina tako da primaju od 2 to 6 osoba. Svi apartmani su potpuno opremljeni, svi imaju svoje terase i male vrtove, posebne ulaze/izlate te parkirališna mjesta za naše goste.

Bilo bi nam drago da izaberete upravo naše apartmane kako biste proveli svoj odmor na zeleno - modrom Visu daleko od užurbane svakodnevnice. Saznajte više o našim apartmanima na ovoj web stranici i krenite planirati svoj odmor na Visu. Dobro nam došli!