Kontakt i lokacija

Radujemo se vašim upitima i komentarima vezanima za vaš odmor na Visu, kako e-mail na: apartments.vis.carmen@gmail.com tako i na mobitel na broj: + 385 91 600 47 96 (Ivo Hrvatić). Ili samo svratite i posjetite nas na našoj adresi: Luka 10, Rukavac, 21 480 Vis.  

Provjerite naš profil i nas kao i na Facebook-u: VisApartmentsCarmen   

Rukavac nalazi se na jugoistočnoj strani otoka Visa, samo 9 km od grada Visa i 16 km od Komiže. Mjesto nema trgovine ni pošte (dostupno u gradovima), no najbliži mini market se nalazi oko 1 km od mjesta, u susjednom Podstražju. Većinu godine postoji redovita dnevna dostava pekarskih proizvodi te voća i povrća (mini market-kombi stiže svako jutro), tako da možete imati sve potrebne namirnice za vrijeme svog boravka u Rukavcu, čak i bez odlaska u veće prodavaonice u Visu i Komiža. Svježu ribu također možete naći na ribarskim brodovima koji dolaze na noćni vez u Rukavcu. Tu su i tri restorana u mjestu, uz samo more. Najbliža veća samoposluga, ljekarna, ambulanta, kao i pošta i banka se nalaze u gradovima Visu i Komiži.  

U prošlosti je Rukavac bio ribarsko mjesto, ali sada je više poznat kao atraktivno turističko odredište zbog lijepih kuća za odmor, velikim plažama i čistim morem. Među najpoznatijim je plaža oblutaka Srebrna, a mnogi gosti vole uživati i na plažama Veli Tepluš i Mali Tepluš koji se nalaze u Rukavcu, a samo nekoliko minuta hoda od naših apartmana. Kratkom šetnjom od apartmana možete doći i do nudističke stjenovite plaže (FKK) Bili bok. Pred uvalom Rukavca nalazi se nekoliko otočića idealnih za dnevne izlete - Ravnik s poznatom Zelenom špiljom (najpopularnija na Visu nakon čuvene Modre špilju na Biševu), Mali i Veli Budihovac sa svojim šljunčanim plažama.

U apartmanima Carmen vjerujemo da je Rukavac pravi izbor kao odredište odmora za one koji žele sudjelovati u aktivnostima na plaži, istraživanju otoka i izletima tijekom dana te uživati u dalmatinskoj kuhinji u društvu prijatelja i obitelji. Mi dobrodošlicu želimo svima - obiteljima s djecom koji najviše uživaju u moru, parovima zlatnih goodina koji više uživaju u miru ranog proljeće i kasne jeseni, goste sa psima koji su obično više aktivni, biciklistima ... Dobro nam došli!