O apartmanima

Apartmani Carmen nalaze se blizu mora i lučice u mjestu Rukavac. Naša kuća apartmana ima ukupno tri apartmana na dvije razine s posebnim ulazima na južnoj i sjevernoj strani.

Južni ulaz Vas vodi u najveći apartman br. 1 te stepenicama dalje do druga dva manja apartmana, br. 2 i 3, do kojih se može doći i posebnim sjevernim ulazom koji se nalazi uz lokalnou cestu. Stepenište koje se nalazi između vrta i vanjske kuhinje velikog apartmana br. 1 te manjih apartmana na katu se može zatvoriti/otvoriti kapijom tako da, ukoliko dolazite u većoj grupi / obitelji može koristiti sve vanjske prostore, vrtove, vanjske grillove, vanjske tuševe... (koje svi apartmani imaju zasebno).

Na sjevernoj strani i ulazu u apartmane se također nalazi veliki vrt, vanjski tuš, vanjska kuhinja i grill. Sve je to za slobodno korištenje gostima naših apartmana br. 2 i 3. Taj vrt je ograđen tako da sa sigurnošću u njemu možete ostaviti djecu da se igraju ili pustiti kućne ljubimce.

Izvan sjevernog ulaza u naše apartmane nalaze se dva mala parkinga zaštićena od sunca za ukupno 4 automobila samo za naše goste.